Samtalscoaching - med själ & hjärta

Vill du ta dig till en ny nivå i livet? Få tillfälle att samla dina tankar och sortera begreppen? Här finns möjlighet att utforska det du vill uppnå, vare sig det är mer glädje, harmoni, struktur, mindre stress, bättre vanor, förbättrade relationer, hälsa, träning, personlig utveckling, byte av arbete/karriär eller kanske komma över något svårt. Att hitta mellanrummen i livet, få balans och känna livspirret igen. Vi sätter upp en vision tillsammans för vad du vill uppnå och jag ger dig verktyg och stöttning på vägen. Att få hjälp till nya insikter kan vara livsförändrande.

Medial vägledning 
Du får budskap och vägledning från dina guider och vägledare och jag blir länken mellan dig och andevärlden. Efter en medial vägledning är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och nya insikter som för dig framåt på din livsväg. Du har också möjlighet att ställa egna frågor om sådant du undrar över om t.ex. jobb, boende, relationer, hälsa etc. I vägledningen använder jag mig också ofta av tarotkort. Varje möte ser olika ut beroende på var du står i livet just nu och vad du behöver få till dig nu och en tid framöver.
 

Andliga budskap andra sidan
Har du någon bortgången när eller kär som du gärna vill få kontakt med? Jag blir länken mellan dig och de själar som befinner sig på andra sidan, de kan komma hit ner för att få kontakt, och de har oftast budskap och vägledning som de vill förmedla till dig. Man kan inte bestämma vem som kommer igenom, men oftast är det den eller de som man mest önskar få träffa som kommer för att möta dig. Det blir ofta en fin stund med mycket kärlek, chans att få svar och avslut. Man kan med fördel kombinera medial vägledning och kontakt med andra sidan, de kan ofta gå ihop i samma sittning.

Healing
Energi finns i överflöd runtomkring oss, och healing betyder läkande genom energitillförsel. Jag fångar upp den universella energin och använder där den bäst behövs just nu för dig, och du får hjälp till läkning både fysiskt, mentalt och själsligt. Jag rensar din aura, dina chakran och energiblockeringar som du kan ha. Dina energier balanseras, en självläkning sätts igång och ditt välmående förbättras. Jag får ofta budskap från andevärlden som du får ta del av, oftast efter healingstunden.

Healing och Andlig vägledning
Här kombinerar vi healing med medial/andlig vägledning i en lite längre behandling, med möljighet att gå djupare i det som upplevts under healingen och att delge budskap från andevärlden.