Healingmassage

Här får du total avkoppling i 75 minuter där du får healing samtidigt som jag ger dig en mjuk massage. Du får ligga skönt på bänken med kläderna på och bli insvept i en filt och kan bara slappna av till ljuv musik. Jag känner av din kropp, masserar, balanserar och fyller på med ny energi. I slutet av sessionen delger jag dig budskap som kommit till mig under healingen.

Livscoaching- med själ & hjärta

Vill du ta dig till en ny nivå i livet? Få tillfälle att samla dina tankar och sortera begreppen? Här finns möjlighet att utforska det du vill uppnå, vare sig det är mer glädje, harmoni, struktur, mindre stress, bättre vanor, förbättrade relationer, hälsa, träning, personlig utveckling, byte av arbete/karriär eller kanske komma över något svårt. Att hitta mellanrummen i livet, få balans och känna livspirret igen. Vi sätter upp en vision tillsammans för vad du vill uppnå och jag ger dig verktyg och stöttning på vägen. Att få hjälp till nya insikter kan vara livsförändrande.

Medial vägledning 
Efter en medial vägledning är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och nya insikter som för dig framåt på din livsväg. Du får budskap och vägledning från dina guider och vägledare och jag blir länken mellan dig och andevärlden. Du har också möjlighet att ställa egna frågor om sådant du undrar över. I vägledningen använder jag mig också ofta av tarotkort. För att du ska få så bra läsning som möjligt gäller det att ha ett öppet sinne och lyssna på vad andevärlden vill förmedla. Varje möte ser olika ut beroende på var du står i livet just nu och vad du behöver få till dig och höra i nuet.  I vägledningen får du hjälp på din väg men du har eget ansvar för ditt liv och det är ingen annan än du själv som kan ändra på ditt liv.

I en del sessioner kommer ibland någon bortgången när & kär för att få kontakt med dig. Jag blir då länken mellan dig och de själar som befinner sig på andra sidan och de kan ge budskap och vägledning som de vill förmedla till dig. Det blir ofta en fin stund med mycket kärlek, chans att få svar och möjlighet till avslut. 

Healing
Energi finns i överflöd runtomkring oss, och healing betyder läkande genom energitillförsel. Jag fångar upp den universella energin och använder där den bäst behövs just nu för dig, och du får hjälp till läkning både fysiskt, mentalt och själsligt. Jag rensar din aura, dina chakran och energiblockeringar som du kan ha. Dina energier balanseras, en självläkning sätts igång och ditt välmående förbättras. Jag får ofta budskap från andevärlden som du får ta del av, oftast efter healingstunden.

Höst/vinter-erbjudande: Boka in 3 gånger med healing till förmånligt pris!

3 x 60 min: 2.900 kr (ordinarie 3.150 kr)

3 x 30 min: 1.650 kr (ordinarie 1.770 kr)   

Healing och Andlig vägledning
Här kombinerar vi healing med medial/andlig vägledning i en lite längre behandling, med möjlighet att gå djupare i det som upplevts under healingen och att delge budskap från andevärlden.