Medial vägledning 
Efter en medial vägledning är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och nya insikter som för dig framåt på din livsväg. Du får budskap och vägledning från dina guider och vägledare och jag blir länken mellan dig och andevärlden. Du har också möjlighet att ställa egna frågor om sådant du undrar över. I vägledningen använder jag mig också ofta av tarotkort. För att du ska få så bra läsning som möjligt gäller det att ha ett öppet sinne och lyssna på vad andevärlden vill förmedla. Varje möte ser olika ut beroende på var du står i livet just nu och vad du behöver få till dig och höra i nuet. I vägledningen får du hjälp och råd på din väg men du har eget ansvar för ditt liv och du har alltid den fria viljan.

I en del sessioner kommer ibland någon bortgången när & kär för att få kontakt med dig. Jag blir då länken mellan dig och de själar som befinner sig på andra sidan och de kan ge budskap och vägledning som de vill förmedla till dig. Det blir ofta en fin stund med mycket kärlek, chans att få svar och möjlighet till avslut.

(Bra att veta: Jag förmedlar inte information om eventuella dödsfall, svåra sjukdomar eller svar på frågor om förmåga/möjlighet att få biologiska barn).

Livscoaching- med själ & hjärta
Vill du ta dig till en ny nivå i livet? Få tillfälle att samla dina tankar och sortera begreppen? Här finns möjlighet att utforska det du vill uppnå, vare sig det är mer glädje, harmoni, struktur, mindre stress, bättre vanor, förbättrade relationer, hälsa, träning, personlig utveckling, byte av arbete/karriär eller kanske komma över något svårt. Att hitta mellanrummen i livet, få balans och känna livspirret igen. Vi sätter upp en vision tillsammans för vad du vill uppnå och jag ger dig verktyg och stöttning på vägen. Att få hjälp till nya insikter kan vara livsförändrande.