• Utveckla din intuition, medialitet och dina healingförmågor - två spännande kursdagar!
  Kom och var med på dessa dagar där du får möjlighet att lära känna och utveckla dina förmågor, öva på att kommunicera med andevärlden och lära dig läsa av energier. Dagarna passar både för dig som är nyfiken och lite nybörjare, och för dig som kommit en bit och vill öva och utvecklas med en grupp. Du tar till dig det du behöver just här och nu. Vi kommer vara grupper om minst 6 och högst 8 personer. Du kan välja att vara med på en av dagarna eller båda:
 • Medial och andlig utveckling - lördag 13 mars kl. 9.30 - 17.30 
 • Under den här dagen kommer du få möjlighet att hitta och stärka din intuition, dina mediala förmågor och din kontakt med dina andliga guider. Fokus kommer att vara på att pröva och träna på spännande övningar för att kommunicera med andevärlden, blandat med korta stunder av "teori". Samtidigt får du en möjlighet att öka förmågan att att vara i din kraft i livet som helhet.
 • Healing och energier - lördag 24 april kl. 9.30 - 17.30 
 • Det här blir en dag fylld med härliga energier! Du kommer bl.a. att får öva och pröva  andlig spirituell healing och kontakthealing, och du kommer både att ge och ta emot härliga healing-energier. Med på denna kursdag har jag också min kollega Marie som kommer berätta om energiterapi och lära oss spännande energiövningar.

För båda dagarna gäller:
Plats: Stockholm Healing Center på Karlbergsvägen 54 (nära Odenplan)
Pris/investering: 1.400 kr per dag inkl. moms. Om du bokar och betalar båda dagarna får du  ett förmånligt pris på 2.600 kr för båda.
Ingår: Förutom själva kursen även material, fika, snacks och godis.
Anmälan: Skicka ett mail till mig och ange om du vill vara med en eller två dagar, charlott.edselius@gmail.com
Betalning: Kan ske via Swish eller till bankgiro i mitt företag Vivere - du får uppgifter av mig när jag fått ditt mail om anmälan. Meddela mig om du vill ha faktura. Anmälningsavgift för en av kurserna: 500 kr, för båda: 1000 kr (ingår i priset och betalas inte separat). Om kursen blir inställd får du förstås inbetalning tillbaka. 

 

Varmt välkommen!


 • Vill du skapa det liv du längtar efter?
  Medial vägledning, andlig coachning och healing inom områden där du behöver stöttning på din livsväg.

Står du i en personlig utveckling där en del gamla mönster, beteenden och tankemönster behöver förändras och rensas för det nya som ska komma?

Förutom enstaka sessioner jobbar jag även med personer i processer där man ses ett antal gånger för att arbeta med just sådant. När man ses över tid så hinner det hända  saker även mellan träffarna, en process  där du får tillfälle att reflektera och öva. Att hitta mellanrummen att lyssna till sig själv, att få insikter och pröva nytt för att kunna skapa det man längtar efter. 

Det blir en blandning av andlig coachning, healing, chakrabalansering, medial vägledning, helande samtal och rensande av blockeringar för att ta dig till en ny nivå i livet. Du får även material att reflektera över samt möjlighet att stämma av funderingar eller frågor med mig mellan gångerna via mail eller sms ifall du behöver. 

Vi ses så ofta vi tycker passar, antingen varannan, var tredje eller var fjärde vecka. Passar det bättre att ses eller höras på distans så går det ju också bra. Varje tillfälle är på 60 minuter.   Om du vill så kan du dela upp betalningen på 2 eller 3 gånger. 

Jag erbjuder tre "paket" med 4, 6 eller 8 träffar samt material och övningar enligt ovan.

Pris/investering (inkl. moms):

4 träffar - 4 400 kr

6 träffar - 6 300 kr

8 träffar - 8 200 kr 

Hoppas du tycker det låter intressant och att du vill ge dig själv tid och möjlighet tillsammans med mig att skapa nytt under 2021! 

Hör gärna av dig ifall du undrar över hur vi kan lägga upp det just för dig eller om du har andra funderingar.  Välkommen!


 • Medialt Mentorskap
  - För dig som vill få en rejäl skjuts i din mediala och andliga utveckling! En "privat-utbildning" där allt fokus blir på din vidareutveckling.

 Här får du får möjlighet att ta stora kliv framåt i din andliga/mediala utveckling och ofta också i din personliga utveckling.  Du ökar din kunskap, din tillit och får stöttning i att hitta verktygen samt att hantera dem. Vi utgår från där du står idag och tar oss framåt. 

Vi träffas löpande, gör spännande övningar och du får uppgifter att reflektera över och träna på mellan gångerna. Det finns även möjlighet att göra elevsittningar.

Ämnen vi kan beröra och öva på är: kontakt med våra andliga guider och vägledare, kontakt med andra sidan, healing, energier, chakror,  kanalisering, läsa kort/stenar/målning, symboltolkning, teori m.m. eller annat som du vill utveckla. 

Jag erbjuder två upplägg: 

1. Vi träffas 6 gånger á 60 minuter varannan, var tredje eller var fjärde vecka - utifrån vad du tycker passar bäst. Du får övningar och material att göra även mellan gångerna samt kontakt med elever att öva på ifall du vill. Dessutom ingår 2  "akuttider" på telefon á 20 minuter för att stämma av ifall du har frågor, om du upplevt något du vill berätta eller liknande.

Din investering/pris: 6 900 kr 

2. Samma som ovan men vi ses 8 gånger och du har 3 "akuttider" á 20 min vardera.

Din investering: 8 900 kr 

Du kan betala allt på en gång eller dela upp på två eller tre gånger.

Låter det intressant? Återkom till mig om du har  frågor eller om du vill boka något av alternativen.


Referens från en "elev" som gått i mentorskap hos mig under hösten/vintern 2020:

"Efter att sporadiskt ha deltagit i olika kurser för personlig och medial utveckling, kom jag i kontakt med Charlott. I samband med hennes kurs våren 2020 kände jag att det var dags för fördjupning. Under hösten var Charlott min personliga mentor där jag gavs möjlighet att utforska och öva mina egna förmågor på olika sätt. Charlott har med stor närvaro, klokhet och känslighet lotsat mig vidare i den förunderliga världen - och förundran blir bara större. Kan varmt rekommenderas!"     
Ann Heljeback      (22/12-2020)