Ditt Magiska Jag - i praktiken - Fullbokad!
Kurs med start 15 september

Längtar du efter att öppna upp för nya möjligheter att komma in i ditt liv, få tillgång till mer inspiration, helande och andlighet? Då är det här något för dig

Låt hösten 2020 bli en ljuvlig start för allt nytt som vill skapas och manifesteras och kom med på dessa kurskvällar. Det kommer att bli magiskt!

Denna kurs visar hur du kan låta din vardag bli ett avstamp till det liv du vill ha. Hur du helar, släpper taget och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Med generositet, omtanke och acceptans av det som varit och med en djup tacksamhet över att du, exakt som du är, kan skapa en verklighet som både gagnar dig själv och även resten av världen.

Vi kommer att ha den underbara boken ”Ditt Magiska Jag” (Lee Seger) som grund för träffarna, och med hjälp av de 13 stegen i boken inspireras att skapa det nya. Under sju träffar undersöker vi de olika stegen med hjälp av diskussioner, övningar, meditationer och ett manifesterande av den framtid vi vill ha. Värme, skratt och glädje är ingredienserna som kommer att hjälpa oss, och gör inte bara våra träffar till något att se framemot, utan även tiden däremellan.

Vi träffas 7 tisdagar varannan vecka kl. 18.30 – 20.45 med start den 15 september 2020. Platsen är Karlbergsvägen 54 i Stockholm Healing Centers fina lokaler. Det finns gott om plats i lokalen som är rymlig, så vi kan hålla det avstånd som kan behövas.

 För varje gång har vi fokus på två av stegen i boken. Det enda du behöver göra som förberedelse är att läsa och reflektera över just de aktuella kapitlen innan vi ses. Du kan vara nybörjare på att diskutera den här typen av frågor, på att hela dig själv och på att till exempel meditera. Du kan också hållit på länge och helt enkelt längta efter ett sammanhang och ett sällskap att dela denna nya del av vår resa med.

Första tillfället är det bara att komma, du får boken på plats. Det enda du behöver ta med dig är en skrivbok och en penna. Skulle du glömma så finns skrivböcker till försäljning.

Med hjälp av samtal, övningar, meditationer och egna reflektioner går vi igenom de olika stegen. Varje träff resulterar i en tydlig intention för de kommande veckorna, och det kommer att bli intressant och spännande att följa förändringen i ditt eget liv. För förändras kommer vi att göra!

Vi diskuterar, mediterar och funderar över följande steg:

* Ett magiskt liv  * Tacksamhet   * Närvaro   * Inre rum   * Drömmar   *Intention  * Vägledning   * Rytm   * Medvetenhet   * Energimedicin   *Helandeprocessen   *Förändringen   * Dag för dag

ANMÄLAN

Utbildningen kostar 3.450 kronor inkl. moms. I priset ingår även boken ”Ditt magiska Jag” (värde 200 kr), material, lättare tilltugg under kvällarna samt tillgång till sluten Facebook-grupp för den som vill.

Boka-tidigt-rabatt: Boka och betala utbildningen senast 20 augusti och få 300 kr i rabatt! Ditt pris blir då endast 3.150 kr

Anmälningsavgiften är 500 kronor. När du anmält dig till mig får du uppgifter om hur du kan betala och då har du din plats på kursen. Om vi mot förmodan inte fyller kursen, får du givetvis hela din inbetalning tillbaka. Skulle du själv behöva avboka får du tillbaka inbetalt belopp förutom anmälningsavgiften.

Datum & tid: 15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11, 24/11 och 8/12, kl. 18.30 – 20.45

Plats: Karlbergsvägen 54, Stockholm Healing Center (nära Odenplan)

 Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till charlott.edselius@comhem.se

Eller kontakta mig på mobil 070-642 7815 

Vill du vara säker på din plats så boka direkt. Max antal deltagare är 12 st.

Hör gärna av dig om du har funderingar kring kursen, anmälan eller annat.

 Ser fram emot att ha dig med och önskar dig varmt välkommen!


»Att vara magisk är att leva livet fullt ut«