• Vill du skapa det liv du längtar efter?
    Medial vägledning, andlig coachning och healing inom områden där du behöver stöttning på din livsväg.

Står du i en personlig utveckling där en del gamla mönster, beteenden och tankemönster behöver förändras och rensas för det nya som ska komma?

Förutom enstaka sessioner jobbar jag även med personer i processer där man ses ett antal gånger för att arbeta med just sådant. När man ses över tid så hinner det hända  saker även mellan träffarna, en process  där du får tillfälle att reflektera och öva. Att hitta mellanrummen att lyssna till sig själv, att få insikter och pröva nytt för att kunna skapa det man längtar efter. 

Det blir en blandning av andlig coachning, healing, chakrabalansering, medial vägledning, helande samtal och rensande av blockeringar för att ta dig till en ny nivå i livet. Du får även material att reflektera över samt möjlighet att stämma av funderingar eller frågor med mig mellan gångerna via mail eller sms ifall du behöver. 

Vi ses så ofta vi tycker passar, antingen varannan, var tredje eller var fjärde vecka. Passar det bättre att ses eller höras på distans så går det ju också bra. Varje tillfälle är på 60 minuter.   Om du vill så kan du dela upp betalningen på 2 eller 3 gånger. 

Jag erbjuder tre "paket" med 4, 6 eller 8 träffar samt material och övningar enligt ovan.

Pris/investering (inkl. moms):

4 träffar - 4 400 kr

6 träffar - 6 300 kr

8 träffar - 8 200 kr 

Hoppas du tycker det låter intressant och att du vill ge dig själv tid och möjlighet tillsammans med mig att skapa nytt! 

Hör gärna av dig ifall du undrar över hur vi kan lägga upp det just för dig eller om du har andra funderingar.  Välkommen!


  • Medialt Mentorskap
    - För dig som vill få en rejäl skjuts i din mediala och andliga utveckling! En "privat-utbildning" där allt fokus blir på din vidareutveckling.

 Här får du får möjlighet att ta stora kliv framåt i din andliga/mediala utveckling och ofta också i din personliga utveckling.  Du ökar din kunskap, din tillit och får stöttning i att hitta verktygen samt att hantera dem. Vi utgår från där du står idag och tar oss framåt. 

Vi träffas löpande, gör spännande övningar och du får uppgifter att reflektera över och träna på mellan gångerna. Det finns även möjlighet att göra elevsittningar.

Ämnen vi kan beröra och öva på är: kontakt med våra andliga guider och vägledare, kontakt med andra sidan, healing, energier, chakror,  kanalisering, läsa kort/stenar/målning, symboltolkning, teori m.m. eller annat som du vill utveckla. 

Jag erbjuder två upplägg: 

1. Vi träffas 6 gånger á 60 minuter varannan, var tredje eller var fjärde vecka - utifrån vad du tycker passar bäst. Du får övningar och material att göra även mellan gångerna samt kontakt med elever att öva på ifall du vill. Dessutom ingår 2  "akuttider" på telefon á 20 minuter för att stämma av ifall du har frågor, om du upplevt något du vill berätta eller liknande.

Din investering/pris: 6 900 kr 

2. Samma som ovan men vi ses 8 gånger och du har 3 "akuttider" á 20 min vardera.

Din investering: 8 900 kr 

Du kan betala allt på en gång eller dela upp på två eller tre gånger.

Låter det intressant? Återkom till mig om du har  frågor eller om du vill boka något av alternativen.


Referens från en "elev" som gått i mentorskap hos mig under hösten/vintern 2020:

"Efter att sporadiskt ha deltagit i olika kurser för personlig och medial utveckling, kom jag i kontakt med Charlott. I samband med hennes kurs våren 2020 kände jag att det var dags för fördjupning. Under hösten var Charlott min personliga mentor där jag gavs möjlighet att utforska och öva mina egna förmågor på olika sätt. Charlott har med stor närvaro, klokhet och känslighet lotsat mig vidare i den förunderliga världen - och förundran blir bara större. Kan varmt rekommenderas!"     
Ann Heljeback      (22/12-2020)