• Vill du skapa det liv du längtar efter?
    Medial vägledning, andlig coachning och healing inom områden där du behöver stöttning på din livsväg.

Står du i en personlig utveckling där en del gamla mönster, beteenden och tankemönster behöver förändras och rensas för det nya som ska komma? 

Känns det som du "tappat bort" dig själv och behöver hjälp att få mer tillit till din intuition och att hitta rätt väg i livet?

Då är det här något för dig! Förutom enstaka sessioner jobbar jag även med personer i processer där man ses ett antal gånger och där jag coachar och stöttar dig och håller ett "space" för din utveckling och förändring. När man ses regelbundet över tid så blir livsförändringarna mer kraftfulla. Det hinner också hända  saker även mellan träffarna där du får tillfälle att reflektera. Att hitta mellanrummen att lyssna till sig själv, att få insikter och pröva nytt för att kunna skapa det man längtar efter. 

Det blir en blandning av andlig coachning, healing, chakrabalansering, medial vägledning, helande samtal och rensande av blockeringar för att ta dig till en ny nivå i livet. Du får även material att reflektera över samt möjlighet att stämma av funderingar eller frågor med mig mellan gångerna ifall du behöver. 

Vi ses så ofta vi tycker passar, antingen varannan, var tredje eller var fjärde vecka. Passar det bättre att ses eller höras på distans så går det ju också bra. Varje tillfälle är på 60 minuter.    

Jag erbjuder tre "paket" med 4, 6 eller 8 träffar samt material och övningar enligt ovan.

Pris/investering (inkl. moms):

4 träffar - 4 500 kr

6 träffar - 6 400 kr

8 träffar - 8 300 kr 

Om du vill så kan du dela upp betalningen på 2 eller 3 gånger. 

Är det dags att ge dig själv tid och möjlighet att tillsammans med mig skapa nytt?!

Hör gärna av dig ifall du undrar över hur vi kan lägga upp det just för dig eller om du har andra funderingar.  Välkommen!