ICT - Instant Change Therapy

Vill du bli fri från känslor och händelser som tynger dig och hindrar dig från att må bra och leva ditt bästa jag?  Gå från motstånd till "flow" och leva ett friare liv?

Många kallar ICT för "Den nya tidens terapiform" på grund av de näst intill magiskt snabba förändringar man får. Trots det är ICT ingen ytlig "quick-fix- metod" utan snarare tvärtom. Den hjälper dig på djupet så att du får förändringar som blir bestående.
 

Många gånger söker vi utanför oss själva i vår strävan efter att lösa våra problem, läka våra sår, finna glädje, uppnå våra drömmar & mål och hitta "den vi är". Sanningen är den att vårt "sanna jag" redan finns inom oss men ligger gömt under lager av självtvivel, minnen av smärtsamma händelser och de anpassningar som format oss från vår uppväxt och i den verklighet vi befinner oss i idag. För att återta vårt liv, hitta tillbaka till den vi är samt lösa de svårigheter och problem vi kämpar med, krävs att vi befriar oss från alla dessa lager av upplevelser och anpassningar.

ICT ger häpnadsväckande snabba, djupa och bestående livsförändringar tack vare att vi i första hand arbetar med ditt undermedvetna snarare än ditt logiska sinne och dina beteenden. Forskningen visar att våra liv styrs till minst 95% från det undermedvetna och det är därför avgörande att komma åt och frigöra sig från dessa inprogrammeringar för att kunna bli fri från det som begränsar oss och ställer till problem i våra liv. Detta är en av anledningarna till att ICT ger omedelbara och bestående förändringar.


Vad är ICT?

ICT är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar. Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet går vi direkt till ditt undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dig kvar i din historia och det som skapar begränsningar och problem i ditt liv idag.
Allt fler inser att vi inte löser några problem enbart genom det logiska, genom att prata om vår historia, vad vi varit med om eller att kognitivt försöka förändra våra beteenden. Det hjälper möjligtvis för stunden men ger sällan livslång förändring.

För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, kontakten med vår själ och känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet. Bland annat en mängd överlevnadsstrategier vi skapade i mycket ung ålder, det vi inte ens vet om att vi bär på. Med ICT får du hjälp att på ett effektivt sätt förändra dessa.

En terapisession skiljer sig vid första anblicken inte mycket från en session i vanlig samtalsterapi. Vi samtalar om vilka förändringar du önskar skapa och vilken hjälp du vill ha, vad du har varit med om i livet och vilka händelser som påverkat dig.

Skillnaden mellan andra terapiformer och ICT är att i samtalet söker vi efter det som styr dig från det undermedvetna och ställer frågor på ett sätt som går förbi ditt logiska sinne. Jag behöver inte sätta dig i någon form av hypnos eller regressionsliknande tillstånd för att hitta dina undermedvetna sanningar.

När vi har hittat de slutsatser, sanningar och världsbilder du skapat i unga år, eller de traumatiska händelser som påverkat dig negativt genom livet, kommer jag att använda ICT's verktyg och metoder för att frigöra och "omprogrammera" ditt undermedvetna. Detta sker genom att jag kommunicerar med ditt undermedvetna med vissa ord/koder och rörelser, vilket tar endast några sekunder. Du kommer direkt märka skillnad. En del känner av det som ett pirrande i kroppen, man kan bli varm eller kall, känna en lättnad, eller att en sorg kommer upp en kort stund och försvinner.

Jag kan under sessionen be dig att blunda och föreställa dig vissa inre bilder för att du ska komma till större insikt och medvetenhet med vissa delar i dig själv. Det som skiljer ICT från många andra terapiformer är att vi hittar roten till det som styr dig från det undermedvetna och när du väl blivit fri från det så kommer förändringarna ske av sig självt och bli bestående. Du kommer känna dig mer i kontakt med den du i sanning är.

Med ICT kan du bland annat få hjälp med...

 • Depressioner​
 • Trauman

 • Relationsproblem

 • Medberoende

 • Hinder/Blockeringar

 • Sorg

 • Fobier

 • Ångest

 • Svag självkänsla

 • ​Prestationsångest

 • Existensiell ensamhet

 • Hopplöshetskänslor

 • Beslutsångest

 • Rädslor

 • PTSD/Komplex PTSD

 • Ätstörningar

 • Övergrepp

 • Och mycket mer...


Titta gärna på kortfilmen nedan för mer information om ICT:


Här nedan kan du läsa en återkoppling från en klient som var på ICT terapi hos mig :

”Efter sessionen har jag suttit som i meditation hela kvällen och insikterna bara blixtrar! För mig kommer det vara något av en resa att integrera detta. Det här med självkärlek har låtit så bra ”på pappret”, men att nu se det sååå klart – jösses, detta slår allt! Det är en pusselbit som lades till alla tidigare pusselbitar, som att ännu en gömd del av mig har blivit aktiverad. Denna del har lämnat ett tomrum efter något som lämnade mig idag, att fylla med något vackert. Wow Charlott, du är helt otrolig – tack, tack, tack!”

 John F.