Har du råkat ur för en narcissist?
Har du fått nog av den oförklarliga dragningen till personer som på ett eller annat sätt gör dig illa?
Befria dig genom att läka ditt medberoende och dina trauman!


Om du ofta hamnar i utsatta situationer och osunda relationer kan du ha råkat ut för en narcissist. Vissa av dem är oerhört skickliga och charmerande och vi märker inte manipulationen till en början. Som medberoende har du svårt att säga nej och sätta gränser. Du sätter andra före dig själv och ditt fokus är att vara till för andra och att ge, för i grunden längtar du efter kärlek och acceptans - en perfekt magnetism för narcissisten som vill ta och få.  Ett medberoende kan  ibland vara svårt att få syn på, men är ofta något du har med dig redan från barndomen och som kan grunda sig i trauman som vi behöver bearbeta och frigöra oss ifrån.  Och det bästa av allt: när vi gör det kommer varken vi själva eller narcissister längre att attraheras av varandra!

Är du eller har du varit utsatt och behöver stöd i att hantera, bearbeta och läka erfarenheter och mönster att dras till personer som inte är bra för dig? Har du börjat förstå att saker från din barndom och uppväxt påverkar dig även nu i ditt vuxna liv? Jag hjälper dig att bli fri genom att synliggöra mönstren och läka det som är orsaken till att du hamnade i medberoende. Jag har specialiserat mig inom detta område och har en djupare förståelse och kunskap för hur de bakomliggande mekanismerna yttrar sig och fungerar, samt vilka faser och steg du behöver ta för att göra dig fri och hitta tillbaka till DIG!

Förmånliga samtalspaket ser du här nedan. Eller så kan du börja med att boka in en enstaka session för att se om det kan vara intressant för dig att fortsätta. Boka via knappen nedan och fyll i ett meddelande eller hör av dig på telefon så ser vi vad just du kan behöva för att bli fri och känna harmoni i livet.  Du kan även göra testet nedan för att se graden av ditt eventuella medberoende.

Attraktiva samtalspaket för att bli fri från dynamiken Medberoende till Narcissist:

  • Lilla inre resan

    4 tillfällen á 75 min - 10 % rabatt : 4.900 kr  (ordinarie 5.400 kr)  En fin gåva och investering i dig själv!
  • Stora inre resan
    8 tillfällen á 75 min - 15% rabatt: 9.200 kr
    (ordinarie 10.800 kr) En större investering i dig själv där vi får möjlighet att gå igenom alla stegen för att helas!
Destination: Frihet, självkänsla & självkärlek 

Låter det intressant? Kontakta mig så kan du få mer info om vad programmen innehåller. För båda paketen gäller att vi ses regelbundet varje, varannan eller var tredje vecka, lite beroende på vad som passar i processen. Antingen ses vi på plats eller på distans. Du kommer också få övningar och material att göra mellan vissa av tillfällena. Det finns möjlighet att dela upp betalningarna på två eller tre tillfällen.

Vill du hellre boka in enstaka session går det förstås också bra. Vid första tillfället rekommenderas 75 eller 90 min.
Session 60 min:   1.100 kr
Session 75 min:   1.350 kr
Session 90 min:   1.500 kr

Här kan du läsa en recension från en av mina klienter som går hos mig just nu för att läka sitt medberoende:

"Charlott får mig att känna mig väldigt trygg, det hon gör är helt otroligt! Efter varje session känns det som en verklig utrensning av gamla minnen och det känns som jag fått healing. Det är en väldigt effektiv och transformerande teknik som känns både psykiskt och fysiskt. Du hjälper mig verkligen att komma vidare Charlott, tusen tack!"

Emma, September 2023
Gör testet!

Är du medberoende till narcissister?

60 frågor som ger dig svar på vilken nivå av medberoende du ligger på, vilka konsekvenser det får i ditt liv och vilken riskzon du är i för att bli utsatt för narcissistiska övergrepp.