Har du fått nog av den oförklarliga dragningen till personer som på ett eller annat sätt gör dig illa?
Gör dig fri från osunda relationer - befria dig genom att läka ditt medberoende!


Om du ofta hamnar i utsatta situationer och osunda relationer kan du ha råkat ut för en narcissist. Vissa av dem är oerhört skickliga och charmerande och vi märker inte manipulationen till en början. Det kan vara din chef, en kollega, din partner, syster, mamma eller någon annan. Du kan ha utvecklat ett så kallat medberoende, förmodligen i yngre ålder. Som medberoende har du svårt att säga nej och sätta gränser. Du sätter andra före dig själv och ditt fokus är att vara till för andra och att ge, för i grunden längtar du efter kärlek och acceptans - en perfekt magnetism för narcissisten som vill ta och få.  Ett medberoende kan  ibland vara svårt att få syn på, men är ofta något du har med dig redan från barndomen och som kan grunda sig i trauman som vi behöver bearbeta och frigöra oss ifrån.  Och det bästa av allt: när vi gör det kommer varken vi själva eller narcissister längre att attraheras av varandra!

Är du eller har du varit utsatt och behöver stöd i att hantera situationen? Att bearbeta och läka erfarenheter och mönster att dras till personer som inte är bra för dig? Har du börjat förstå att saker från din uppväxt påverkar dig även nu i ditt vuxna liv? Jag hjälper dig att bli fri genom att synliggöra mönstren och läka det som är orsaken till att du hamnar där.  Jag har specialiserat mig inom området och har en djupare förståelse och kunskap för hur dynamiken och de bakomliggande mekanismerna yttrar sig och fungerar, samt vilka faser och steg du behöver ta för att göra dig fri och hitta tillbaka till dig!

Välkommen att boka in en session hos mig. Boka via knappen nedan och fyll i ett meddelande eller hör av dig på telefon eller mail så ser vi vad just du kan behöva för att bli fri och känna harmoni i livet.  Jag erbjuder också unikt utarbetade program för att verkligen kunna helas på djupet och ta de steg man behöver för att bli fri från gamla mönster - se nedan. 

Gör gärna självtestet lite längre ner för att se graden av ditt eventuella medberoende!

Program för att läka  Medberoende till Narcissist:

  • Stora inre resan
    8 tillfällen á 90 min   11.900 kr
  • En större investering i dig själv där vi får möjlighet att gå igenom alla stegen för att helas.
  • Inre resan
    4 tillfällen á 90 min    5.900 kr
  • En fin gåva och investering i dig själv för förändring.
Resans destination: Frihet, självkänsla och harmoni!

Låter det intressant? Kontakta mig så skickar jag dig mer info om vad programmen innehåller och hur upplägget ser ut. Om du vill så kan vi ta ett förutsättningslöst samtal på telefon så du kan känna av ifall det skulle passa för dig, du når mig på 070-642 78 15. Sessionerna kan hållas på plats eller på distans via telefon eller videomöte. Du kommer få övningar och material att göra samt möjlighet att bolla funderingar med mig mellan tillfällena, vilket gör paketen extra värdefulla jämfört med om du bokar enstaka sessioner. Det finns möjlighet att dela upp betalningarna på två eller tre gånger.

Vill du hellre boka in enstaka session går det också utmärkt -  det händer ofta väldigt mycket även vid en enda session!
Vid första tillfället rekommenderas 75 eller 90 min.
Session 60 min:   1.100 kr
Session 75 min:   1.350 kr
Session 90 min:   1.500 kr

Återkoppling från en klient som just avslutat det längre programmet hos mig:
"Är väldigt nöjd med programmet och tyckte det anpassades bra utefter var jag befann mig i processen. Det har varit ett väl genomtänkt program som verkligen hjälpt mig komma framåt, så tacksam att jag hittade till just dig. Att du även har berättat vad du fått till dig under våra sessioner har jag uppskattat och det har känts så fint och tryggt. Mejlen med nya uppgifter, bra boktips, meditationer, din fina pepp och påminnelse om var jag befinner mig har betytt så mycket, du har funnits som ett otroligt tryggt o fint stöd och med så mycket kunskap!"
Maria L.

Recension från en av mina klienter som går hos mig just nu för att läka sitt medberoende:
"Charlott får mig att känna mig väldigt trygg, det hon gör är helt otroligt! Efter varje session känns det som en verklig utrensning av gamla minnen och det känns som jag fått healing. Det är en väldigt effektiv och transformerande teknik som känns både psykiskt och fysiskt. Du hjälper mig verkligen att komma vidare Charlott, tusen tack!"

Emma
Gör testet!

Är du medberoende till narcissister?

60 frågor som ger dig svar på vilken nivå av medberoende du ligger på, vilka konsekvenser det får i ditt liv och vilken riskzon du är i för att bli utsatt för narcissistiska övergrepp.