Healing

Energi finns i överflöd runtomkring oss, och healing betyder läkande genom energitillförsel. Jag fångar upp den universella energin och använder där den bäst behövs just nu för dig, och du får hjälp till läkning både fysiskt, mentalt och själsligt. Jag rensar din aura, dina chakran och energiblockeringar som du kan ha. Dina energier balanseras, en självläkning sätts igång och ditt välmående förbättras. Jag får ofta budskap från andevärlden som du får ta del av, oftast efter healingstunden. 

Healing och Andlig vägledning
Här kombinerar vi healing med medial/andlig vägledning i en lite längre behandling, med möjlighet att gå djupare i det som upplevts under healingen och att delge budskap från andevärlden.

Healingmassage

Här får du total avkoppling i 75 minuter där du får healing samtidigt som jag ger dig en mjuk massage. Du får ligga skönt på bänken med kläderna på och bli insvept i en filt och kan bara slappna av till ljuv musik. Jag känner av din kropp, masserar, balanserar och fyller på med ny energi. I slutet av sessionen delger jag dig budskap som kommit till mig under healingen.