Medialt Mentorskap

  • För dig som vill få en rejäl skjuts i din mediala och andliga utveckling! 
  • En "privat-utbildning" där allt fokus blir på din vidareutveckling.

 Här får du får möjlighet att ta stora kliv framåt i din andliga/mediala utveckling och samtidigt också i din personliga utveckling. Du ökar din kunskap, din tillit och får stöttning i att hitta verktygen samt att hantera dem. Vi utgår från där du står idag och tar oss framåt.

Vi träffas löpande, gör spännande övningar och du får uppgifter att reflektera över och träna på mellan gångerna. Det finns även möjlighet att göra elevsittningar.

Ämnen vi kan beröra och öva på är: kontakt med våra andliga guider och vägledare, kontakt med andra sidan, healing, energier, chakror, kanalisering, läsa kort/stenar/målning, symboltolkning, teori m.m. eller annat som du vill utveckla.

Jag erbjuder två upplägg:

1. Vi träffas 6 gånger á 60 minuter varannan eller var tredje vecka - utifrån vad du tycker passar bäst. Du får övningar och material att göra även mellan gångerna samt kontakt med elever att öva på ifall du vill. Dessutom ingår 2 "akuttider" på telefon á 20 minuter för att stämma av ifall du har frågor, om du upplevt något du vill berätta eller liknande.

Din investering/pris: 6 900 kr

2. Samma som ovan men vi ses 8 gånger och du har 3 "akuttider" á 20 min vardera.

Din investering: 8 900 kr

Du kan betala allt på en gång eller dela upp på två eller tre gånger.

Låter det intressant? Återkom till mig om du har frågor eller om du vill boka något av alternativen.


Referens från "elever" som gått i mentorskap hos mig under 2020 och 2021:

Charlott har guidat mig i min personliga, själsliga och mediala utveckling vilket har förändrat mig och mitt liv totalt. Jag har bland annat gått hennes "privata utbildning" och mediala coachning där Charlott hjälpt mig att utveckla mina mediala förmågor. Charlott är en fantastisk coach och jag är obeskrivligt tacksam för det arbete hon stöttat mig med. Hon är varm, inkännande och har en otrolig förmåga att träffa rätt. Under tiden jag har gått till henne har jag helt ändrat syn på livet och livet efter detta. Jag kan från djupet av mitt hjärta rekommendera alla som vill ta livet till en ny nivå att arbeta tillsammans med Charlott, det är en gåva till dig själv!

// Josefine Gustafsson


"Efter att sporadiskt ha deltagit i olika kurser för personlig och medial utveckling, kom jag i kontakt med Charlott. I samband med hennes kurs våren 2020 kände jag att det var dags för fördjupning. Under hösten var Charlott min personliga mentor där jag gavs möjlighet att utforska och öva mina egna förmågor på olika sätt. Charlott har med stor närvaro, klokhet och känslighet lotsat mig vidare i den förunderliga världen - och förundran blir bara större. Kan varmt rekommenderas!"    
// Ann Heljeback