Medialt Mentorskap

  • För dig som vill få en rejäl skjuts i din mediala och andliga utveckling! 
  • En "privat-utbildning" där allt fokus blir på dig och din vidareutveckling.

Har du en längtan efter att utveckla dina mediala förmågor? Att utforska det andliga och att lyssna till din intuition? Att få kontakt med något större? 

Här får du en unik möjlighet att ta stora kliv framåt i din andliga och mediala utveckling och samtidigt också i din personliga utveckling. Du ökar din kunskap, dina förmågor och din tillit och du får stöttning av mig som mentor att hitta verktygen samt att hantera dem. Vi utgår från där du står idag och tar oss framåt. Du kan vara ny på detta och nyfiken på vad mer som finns, eller så har du gått kurser eller annat och kommit en bit.

Mentorskapet löper under 3–4 månader och vi träffas löpande, gör spännande övningar, prövar olika verktyg, känner på andliga energier och blandar med teori. Du får uppgifter att reflektera över och träna på mellan gångerna och det finns även möjlighet att göra elevsittningar. Jag kommer rekommendera ett par böcker att läsa under utbildningen vilket är frivilligt.

Områden vi kan beröra och öva på är: kontakt med våra andliga guider och vägledare, kanalisering, energier, intuition, healing, chakran, kontakt med våra nära & kära på andra sidan, använda kort/stenar/målning, symboltolkning, teori eller annat som du skulle vilja utveckla.

Upplägg:      

·       Vi träffas 6 gånger, varannan eller var tredje vecka - utifrån vad som passar bäst.

·       Träffarna är på 90 minuter. Ett av tillfällena är på distans för att känna på energierna på det sättet.

·       Du får övningar och material att göra även mellan gångerna samt kontakt med andra personer att öva på ifall du vill.

·       Dessutom har du möjlighet att bolla eventuella frågor eller funderingar med mig mellan träffarna.

·       Din investering/pris: 8.900 kr


Du kan betala allt på en gång eller dela upp på två eller tre gånger (2 x 4.500 kr alt. 3 x 3.100 kr).

Låter det intressant? Återkom gärna till mig om du har frågor eller funderingar. Ser fram emot att få vägleda dig!


Referenser från några av de som gått Medialt Mentorskap hos mig:

Charlott har guidat mig i min personliga, själsliga och mediala utveckling vilket har förändrat mig och mitt liv totalt. Jag har bland annat gått hennes "privata utbildning" och mediala coachning där Charlott hjälpt mig att utveckla mina mediala förmågor. Charlott är en fantastisk coach och jag är obeskrivligt tacksam för det arbete hon stöttat mig med. Hon är varm, inkännande och har en otrolig förmåga att träffa rätt. Under tiden jag har gått till henne har jag helt ändrat syn på livet och livet efter detta. Jag kan från djupet av mitt hjärta rekommendera alla som vill ta livet till en ny nivå att arbeta tillsammans med Charlott, det är en gåva till dig själv! 

Josefine Gustafson

Efter att sporadiskt ha deltagit i olika kurser för personlig och medial utveckling, kom jag i kontakt med Charlott. I samband med hennes kurs under våren kände jag att det var dags för fördjupning. Under hösten var Charlott min personliga mentor där jag gavs möjlighet att utforska och öva mina egna förmågor på olika sätt. Charlott har med stor närvaro, klokhet och känslighet lotsat mig vidare i den förunderliga världen - och förundran blir bara större. Kan varmt rekommenderas!

Ann Heljeback