Från civilekonom till intuitiv coach

Ibland känns det som jag levt flera liv i ett och samma - det har tagit mig på vindlande vägar och det är verkligen en spännande resa!

Den starka intuitionen och den inkännande förmågan har jag alltid haft med mig, men den tog nog en liten paus under åren jag utbildade mig, bildade familj och gjorde karriär inom näringslivet. Ända tills jag brakade in i den berömda väggen, fick omvärdera mitt sätt att leva och ändra riktning. Jag omskolade mig till Stress- & avspänningsterapeut, startade eget företag och började jobba med människor. Under åren har jag sedan jobbat med stresshantering, på spa, som hälsocoach, karriärscoach och som utbildningsledare. 

Även mina mediala förmågor väcktes upp igen vilket var otroligt spännande och omvälvande! Jag gick kurser och utbildningar i fyra år och blev därmed Certifierad andlig/spirituell Healer och Certifierat Medium och har arbetat med det sedan dess.

Vägarna ledde mig vidare då jag märkte att många av mina klienter behövde helas och läkas på flera sätt, och jag blev vägledd till att utbilda mig till ICT terapeut (Instant Change Therapy) där man arbetar med det undermedvetna med hjälp av olika verktyg och energimetoder. Vilket också ledde mig vidare till påbyggnadsutbildningen till Medberoende till Narcissist terapeut, där jag nu även får möjlighet att hjälpa så många som är, eller har varit, i utsatta situationer och relationer att bli fria och att läka sådant man kan ha med sig sen tidigare i livet.

Blandningen av alla dessa erfarenheter och kunskaper har gett mig ett unikt sätt att arbeta och en djupare medvetenhet om hur allt är sammanlänkat. Jag brinner för det jag gör och är tacksam för alla de möten jag får uppleva och för att se människor läka och växa och att få vara med och stötta på en del av livsresan!

Recensioner:

Återkoppling från en klient som går hos mig för att läka sitt medberoende:

"Charlott får mig att känna mig väldigt trygg, det hon gör är helt otroligt! Efter varje session känns det som en verklig utrensning av gamla minnen och det känns som jag fått healing. Det är en väldigt effektiv och transformerande teknik som känns både psykiskt och fysiskt. Du hjälper mig verkligen att komma vidare Charlott, tusen tack!"

Emma, September 2023

"Tack för ett jättefint möte igår. Tankeväckande samtal, stark healing och bubblande skratt. Så tacksam att jag guidats till dig och det arbete du hjälper mig med. Du är verkligen fantastisk på det du gör!"

Josefine Gustafsson

"Har fått vägledning av Charlott och hon är professionell genom sitt behagfulla lugn och hjärtlighet. Hon har hjälpt mig att se klarare på de utmaningar jag ställts inför. De budskap/vägledning Charlott gett mig är mitt i prick där jag befinner mig i livet. Hon ger mig styrka och värme med sin vägledning. Har både mött C i verkliga livet och via Skype och båda sätten fungerar lika bra. Tack Charlott för din vägledning den är som balsam för min själ."
Linda Lindberg
 

"Jag är ända in i själen glad och tacksam att Charlott fick fram så mycket av det jag funderat över. Omvälvande, fascinerande, värmande och upplyftande."   

Monika Pinter Sedin

"Provat medial rådgivning tidigare men detta var utan jämförelse den mest givande vägledning jag varit med om".

Jasmine Herdell

"Vill ha mer av allt du lärt mig! Kan ej bli bättre, helt fantastiskt! "

Theresa Andersson

Återkoppling från en klient som var på ICT terapi hos mig : "Efter sessionen har jag suttit som i meditation hela kvällen och insikterna bara blixtrar! Det kommer det vara något av en resa att integrera detta. Det här med självkärlek har låtit så bra ”på pappret”, men att nu se det sååå klart – jösses, detta slår allt! Det är en pusselbit som lades till alla tidigare pusselbitar, som att ännu en gömd del av mig har blivit aktiverad. Denna del har lämnat ett tomrum efter något som lämnade mig idag, att fylla med något vackert. Wow Charlott, du är helt otrolig – tack, tack, tack!”
 John F.

Referenser från ett par av de som gått Medialt Mentorskap hos mig:

Charlott har guidat mig i min personliga, själsliga och mediala utveckling vilket har förändrat mig och mitt liv totalt. Jag har bland annat gått hennes "privata utbildning" och mediala coachning där Charlott hjälpt mig att utveckla mina mediala förmågor. Charlott är en fantastisk coach och jag är obeskrivligt tacksam för det arbete hon stöttat mig med. Hon är varm, inkännande och har en otrolig förmåga att träffa rätt. Under tiden jag har gått till henne har jag helt ändrat syn på livet och livet efter detta. Jag kan från djupet av mitt hjärta rekommendera alla som vill ta livet till en ny nivå att arbeta tillsammans med Charlott, det är en gåva till dig själv!

Josefine Gustafson

Efter att sporadiskt ha deltagit i olika kurser för personlig och medial utveckling, kom jag i kontakt med Charlott. I samband med hennes kurs under våren kände jag att det var dags för fördjupning. Under hösten var Charlott min personliga mentor där jag gavs möjlighet att utforska och öva mina egna förmågor på olika sätt. Charlott har med stor närvaro, klokhet och känslighet lotsat mig vidare i den förunderliga världen - och förundran blir bara större. Kan varmt rekommenderas!

Ann Heljeback

Medlem i Mediumförbundet

Följer deras etiska regler.